032677773
0988837866

 • Кошницата ви е празна!

Машина за вакуумиране CASO VC10 1340

CASO - 1340 CASO
2022-04-21
Цена BGN 169.00 169.00лв
  CASO
 • Марка CASO
 • Код на продукта CASO - 1340
 • Наличност В наличност

Описание

Машина за вакуумиране CASO VC10 1340

С напълно автоматичната машина за вакуумиране CASO 1340 модел VC10 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване  е неограничена. CASO 1340 достига до 90 % вакуум производителност, и работно налягане до -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини.  Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машината за вакуумиране е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти, като е снабдена с подвижна вакуум камера, стоп бутон за регулиране степента на вакуумиране и електронно следене на температурата.  CASO 1340 разполага с допълнителни възможности с универсален капак за кутии за вакуумиране. В комплекта на машината за вакуумиране са включени 10 професионални плика за вакуумиране на хранителни продукти. CASO 1340 е лесен за употреба, което го прави идеален помощник за вашето домакинство.


Характеристики на машината за вакуумиране CASO 1340:

 • Мощност на машината за вакуумиране: 110 W
 • Захранване 230 V, 50 Hz
 • Модел: CASO VC10
 • Материал на корпуса: висококачествена олекотена пластмасова конструкция
 • Напълно автоматична машина за вакуумиране
 • Максимална ширина на ролката за вакуумиране: 30 cm
 • Максимална дължина на вакуумиране: неограничена
 • До 90 % по висока вакуум производителност в сравнение с останалите вакуум машини
 • Работно налягане при вакуумиране: -0,8 bar
 • До 8 пъти по-дълъг период на съхранение
 • Възможност за вакуумиране на замразени хранителни продукти за съхранение в хладилна камера или фризер
 • Перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти
 • Машината за вкуумиране е снабдена с подвижна вакуум камера
 • Стоп бутон за безстепенно регулиране степента на вакуумиране
 • Електронно следене на температурата при вакуумиране
 • Допълнителни възможности с универсален капак за кутии за вакуумиране
 • В комплекта са включени 10 професионални плика за вакуумиране (20 x 30 cm)
 • Машината за вакуумиране е идеална за вакуумиране на риба, месо, зеленчуци и плодове
 • Размери: 155 x  355 x 90 mm
 • Тегло: 1,4 кгА Функции Seal (Schweißen) – Залепване

B Индикатор за запечатване (Schweißzeit) – Показва кога протича процеса запечатване

C Стоп функция – прекъсва процес вакуумиране или залепване по всяко време

D Индикатор за протичащ процес вакуумиране

E Вакуумиране и залепване (Vakuum & Schweißen) – вакуумира и завършва със залепване

F Капак. Обозначения къде да се притисне леко едновременно от двете страни капака за да се закопчае докъто се чуе щракване.

G Копчета за откопчаване на капака. Натискат се едновременно.


1. Поставете храната, която искате да запазите, в торбичката.

2. Почистете и изправете отворения край на торбичката, уверете се, че на панелите на отворените краища няма бръчки или вълни.

3. Поставете торбичката, както е показано на снимката в устройството. Не поставяйте торбата над входа (А), в противен случай вакуумът не може да се генерира правилно.

4. Затворете капака и след това натиснете силно от двете страни на капака, докато се чуят два щраквания.

5. Натиснете бутона „Vakuum & Schweißen“ – „Вакуумиране и Залепване”, след което торбичката автоматично ще се вакуумира и запечата.

6. След това натиснете двата бутона "Отключване на капака" и процесът е завършен (вижте Стъпка 3).

7. Проверете външния вид на запечатаната торба : трябва да има ивица през уплътнението и да няма бръчки, в противен случай печатът може да не е пълен.

8. Ако трябва да прекъснете работата на вакуума (напр. Торбата е неправилно позиционирана), натиснете отново бутона Stop и след това бутоните за отваряне на капака „Cover-Unlock“ .

Моля, обърнете внимание

► Не поставяйте твърде много храна в чантата: оставете достатъчно празна дължина в отворения край на торбата, така че торбата да може да бъде поставена в вакуумната камера правилно.

► Не мокрете отворения край на чантата. Мокрите торби може да е трудно да се запечатят плътно.

► Почистете и изправете отворения край на торбата, преди да запечатате торбата. Уверете се, че нищо не остава на откритото място на чантата. Чужди предмети или нагънати торбички могат да доведат до трудно затваряне плътно.

► Не оставяйте много въздух в торбата. Натиснете чантата, за да излезе допълнителен въздух от нея, преди да я вакуумирате. Твърде много въздух вътре в торбата увеличава натоварването на вакуумната помпа и може да доведе до недостатъчна работа на двигателя, за да изтегли целия въздух от торбата.

► Ако храните, които запечатвате, имат остри ръбове, като кости, спагети или черупчести, опаковайте краищата с кухненска хартия, за да избегнете разкъсване на торбата

► Продължете да запечатате следващата торба след около 1 минута, за да може уредът да се охлади достатъчно.

► За да запечатате вакуумно храни на течна основа, като супи, гювечи или яхния, първо ги замразете в тава за печене или закален съд, запечатайте ги с вакуум, поставете етикети и ги подредете във фризера веднага щом са в замразено твърдо състояние.

► Бланширайте зеленчуците, като готвите за кратко във вряща вода или микровълнова фурна, охладете ги, след което ги запечатайте с вакуум на удобни порции.

► За да запечатате храните, които не са замразени, са необходими два допълнителни сантиметра за дължината на торбата, за да се даде възможност за разширяване при замразяване. Поставете месото или рибата върху хартиена кърпа и запечатайте с хартиена кърпа в торбата, като по този начин ще помогнете да абсорбира влагата от храната.

► Преди да съхранявате храни като тортили, крепчета или хамбургер, използвайте восъчна или пергаментова хартия по между им за да се подредят парчетата, това ще бъде по-лесно за отстраняване на част от храната, запечатване на останалата част и незабавно подмяна във фризера.

► Системата за съхранение чрез вакуум не може да се използва директно за вакуумно запечатване на контейнери или буркани за консервиране.

Гаранция: 24 месеца!


Видео към продукта

Отзиви (0)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър