032677773
0988837866

  • Кошницата ви е празна!

Електрическа възглавница INNOLIVING - 21х29 cm

INN-765 Innoliving - Италия
2020-07-27
Цена BGN 45.00 45.00лв

Описание

Електрическа възглавница INNOLIVING INN-765 - 21х29 cm

  Термовъзглавницата  INNOLIVING INN-765 ще ви сгрява в студените зимни дни. Бързозагряващата електрическа възглавница е изработена от мека и приятна на допир синтетична вълна. Термовъзглавницата е с мощност 380W, а времето и за пълно загряване до 50ºС е около 15 минути, което и позволява да поддържа комфортна топлина от 2 до 6 часа. Размерите на електрическата възглавница са 21 х 29 cm.

*Начин на употреба: Поставете уреда на гладка и стабилна повърхност, плъзнете пластмасовото капаче в индикираната от стрелката посока, след което свържете зарядното и възглавницата и включете кабела в контакта. На зарядното се активира LED светлина. Електрическата възглавница се загрява бързо (10-15 минути) и безопасно. В края на загряващата фаза, температурата на повърхността й достига приблизително 50°C и LED индикаторът на захранващия кабел се изключва. След като стане това, извадете кабела от контакта и от уреда. Водата в торбичката се е загряла, и уредът е готов за употреба! Възглавница поддържа комфортна топлина от 2 до 6 часа, в зависимост от температурата в помещението. Когато водата в торбичката се охлади, можете да повторите същата процедура и за я загреете пак. Когато приключите с употребата, изчакайте докато възглавничката се охлади изцяло, след което можете да я приберете.

*Важно: Термовъзглавницата  INNOLIVING INN-765 не може да се пере! Препоръка: Тъй като уредът не може да се мокри и пере, препоръчваме да го покривате със сменяема калъфка по време на употреба, за да не се замърсява и захабява. Съхранявайте уреда на сухо и чисто място, далеч от слънчева светлина и източници на топлина. Влагата може да повреди уреда!

 

 

Характеристики на електрическата възглавница INNOLIVING INN-765:

  • Мощност: 380 W
  • Захранване: 240V, 50/60 Hz
  • Материал: синтетична вълна
  • Време за максимално загряване (50ºС): около 15 минути
  • Поддържане на комфортна топлина: от 2 до 6 часа
  • Захранващо устройство с LED индикатор
  • Размери: 21 х 29 cm
  • *Начин на употреба: Поставете уреда на гладка и стабилна повърхност, плъзнете пластмасовото капаче в индикираната от стрелката посока, след което свържете зарядното и възглавницата и включете кабела в контакта. На зарядното се активира LED светлина. Електрическата възглавница се загрява бързо (10-15 минути) и безопасно. В края на загряващата фаза, температурата на повърхността й достига приблизително 50°C и LED индикаторът на захранващия кабел се изключва. След като стане това, извадете кабела от контакта и от уреда. Водата в торбичката се е загряла, и уредът е готов за употреба! Възглавница поддържа комфортна топлина от 2 до 6 часа, в зависимост от температурата в помещението. Когато водата в торбичката се охлади, можете да повторите същата процедура и за я загреете пак. Когато приключите с употребата, изчакайте докато възглавничката се охлади изцяло, след което можете да я приберете.
  • *Важно: Термовъзглавницата  INNOLIVING INN-765 не може да се пере! Препоръка: Тъй като уредът не може да се мокри и пере, препоръчваме да го покривате със сменяема калъфка по време на употреба, за да не се замърсява и захабява. Съхранявайте уреда на сухо и чисто място, далеч от слънчева светлина и източници на топлина. Влагата може да повреди уреда!

Гаранция: 24 месеца!

Отзиви (0)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър