032677773
0988837866

 • Кошницата ви е празна!

Cole & Mason H 306598 Комплект мелнички за сол и пипер "HORSHAM" с механизъм за прецизност

CM H 306598 Cole & Mason - England
2024-03-22
Цена BGN 129.00 129.00лв
  Cole & Mason - England
 • Марка Cole & Mason - England
 • Код на продукта CM H 306598
 • Наличност НАЛИЧНИ НА СКЛАД

Описание

COLE & MASON Комплект мелнички за сол и пипер “HORSHAM“ - 15,5 см. - с механизъм за прецизност - цвят inox

Като част от най-известните и най-предпочитани мелници за сол и пипер от серията Cole & Mason Precision +, моделът HORSHAM е с елегантен профил в йнокс и висококачествен акрил. Мелниците за подправки Horsham разполагат с до 5 предварително избрани настройки за пипер и 3 за сол. Използвайте грубо мелене за пържоли, средна за пици и фина настройка за супи и сосове. Всяка мелница е с технология за лесно пълнене и е представена в красива кутия за подаръци.

Характеристики на Комплект мелници за сол и пипер Cole & Mason HORSHAM Inox 155mm

 • Артикул номер: H 306598
 • Производител: Cole & Mason
 • Произход: Англия
 • Височина на мелниците: 15,5 см. / 155мм /
 • Материал: акрил, стомана, керамика
 • Цвят: inox
 • Механизъм на мелницата за сол: керамичен
 • Механизъм на мелницата за черен пипер: закалена въглеродна стомана
 • Регулируеми настройки на мелене: 3 степени на мелницата за сол и 5 степени на мелницата за пипер
 • Мелниците са демонстрационно пълни с пипер на зърна и каменна сол


Cole & Mason Precision - Механизъм за мелнички за пипер от въглеродна стомана

Механизмът от въглеродна стомана е създаден, за смилане на черен пипер, който не мачка, а раздробява пипера, защото това може да попречи на вкусовите му качества. При смилането на пипера се отделят натурални масла, освобождавайки повече вкус, аромат за най-добър вкус по време и след готвене. Всички мелници Cole & Mason Precision са регулируеми, като Horsham притежават и допълнителни степени, за да променят грубостта на меленето. Този механизъм има машинно рязан, закален корпус от прецизна въглеродна стомана. Въглеродната стомана има повърхностно покритие за антикорозионна защита, по-стабилна производителност и увеличена продължителност на живота. Устройството с ултра-остър механизъм осигурява по-голяма устойчивост при мелене, а пружинният механизъм гарантира равномерно смилане на консистенцията. Използва се метална стъргалка, а не пластмасова, осигуряваща допълнителна здравина. Този механизъм няма да корозира по време на употреба и практически не се износва цял живот. Сол не може да се използва в мелница с механизъм от въглеродна стомана, тъй като това ще разруши механизма.

Cole & Mason Precision - Керамичен механизъм за мелнички за сол

Този механизъм е направен от бяла алуминиева керамика. Алуминиевата керамика, като диаманта, е сред най-трудните материали, познати на човека, с 60% по-силни от конвенционалните стеатитични керамични компоненти. Поради това смила каменната сол, създавайки максимален аромат, за да подобри вкуса вашата храна. Механизма Cole & Mason Precision е снабден с пружини за равномерно и регулиращо се смилане, като Gourmet разполага с допълнителни степени, за максимална точност на смилане по време и след готвене. Той има отворен дизайн на кухината за максимална производителност. Материалът е без износване и има антикорозионни свойства, които ви дават увереност, че солта няма да корозира механизма. Също така е устойчива на запушване, тъй като керамиката е нестатична.


Отзиви (0)

Напишете отзив

Продукт : Cole & Mason H 306598 Комплект мелнички за сол и пипер "HORSHAM" с механизъм за прецизност

Марка : Cole & Mason - England
Код на продукта : CM H 306598
Цена : 129.00лв
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър