032677773
0988837866

  • Кошницата ви е празна!

Кутия за хляб BLOMUS Panea 63650

Blomus-63650 BLOMUS Германия
2019-11-25
Цена BGN 199.00 199.00лв

Описание

Кутия за хляб BLOMUS Panea 63650

Кутията за хляб Blomus Panea съчетава в себе си елегантен и иновативен дизайн. Ролтоп капака на кутията се превръча в дъска за рязане на хляб. Изработена от висококачествени материали тя заема централно място в модерният кухненски интериор.

Характеристики на кутия за хляб Blomus 63650:

  • Производител: Blomus (Германия)
  • Модел: 63650
  • Серия: PANEA
  • Дизайн: Flöz Design
  • Материал: неръждаема стомана, пластмаса и каучук
  • Размери на кутията за хляб: 42 х 26 х 17см

 

Компанията е основана през 1921 г. под името SKS Sundern, като преминава през няколко преструкторирания за да се достигне до 2009 г., когато се сформира дружеството Blomus GmbH. През 2010 г. Blomus поставя началото на успешно дизайнерско бъдеще и многобройни дизайнерски награди, които компанията е придобила в рамките на кратък период от време. Те са надеждни доказателства, че подходът на Blomus към дизайна им осигурява много обещаващо и устойчиво бъдеще. Продуктите на BLOMUS просто са различни – изящни вместо изкуствени, съвременни вместо модерни, изключителни вместо взаимозаменяеми. Техният висок клас е гарантиран от страстното придържане към качеството на управление. И накрая, но не на последно място, продуктите BLOMUS са атрактивни, защото заслужават стойността на цената си.

Истинската неръждаема стомана е източник на вдъхновение и очарование за почти всички продукти на BLOMUS. Истинският характер на този висококачествен метал често служи като основа за идея на нов продукт, а по-късно той ще придаде на продукта автентичния му характер, който Вие можете да усетите по солидното тегло и невероятно чистата повърхност. Ограниченият формален език на продуктите BLOMUS е в съответствие с концепцията за чистота и се фокусира върху същественото. Те са неустоимо ясни и прости в тяхната функционалност – всеки отделен предмет представлява истинско обогатяване на нашето ежедневие. Това е истинският живот от BLOMUS!
 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър