032677773
0988837866

 • Кошницата ви е празна!

Комплект мелнички за сол и пипер Cole & Mason KEMPTON 130mm

CM-H307398P Cole & Mason - England
2024-12-18
Цена BGN 53.20лв 53.20 56.00лв
5% ПО-НИСКА ЦЕНА

* До изтичане на промоцията или изчерпване на наличностите!

  Cole & Mason - England
 • Марка Cole & Mason - England
 • Код на продукта CM-H307398P
 • Наличност ИЗЧЕРПАН - Няма наличност

Описание

COLE & MASON Комплект мелнички за сол и пипер “KEMPTON“ - 13 см. с механизъм за прецизност

Изключително практични мелнички за сол и пипер Cole & Mason, моделът KEMPTON е с компактен дизайн с дължина 130мм и изработени от висококачествен акрил. Мелничките за сол и пипер за снабдени с механизъм за прецизно мелене от фино до едро.

Характеристики на мелнички за сол и пипер Cole & Mason KEMPTON 130mm

 • Артикул номер: H 307398P
 • Производител: Cole & Mason
 • Произход: Англия
 • Височина на мелниците: 13 см. / 130мм /
 • Материал: акрил, стомана
 • Регулируеми настройки за мелене от едро до фино
 • Механизъм на мелницата за сол: керамичен
 • Механизъм на мелницата за черен пипер: закалена въглеродна стомана
 • Мелниците са демонстрационно пълни с пипер на зърна и сол


Cole & Mason Precision - Механизъм за мелнички за пипер от въглеродна стомана

Механизмът от въглеродна стомана е създаден, за смилане на черен пипер, който не мачка, а раздробява пипера, защото това може да попречи на вкусовите му качества. При смилането на пипера се отделят натурални масла, освобождавайки повече вкус, аромат за най-добър вкус по време и след готвене. Всички мелници Cole & Mason Precision са регулируеми, като Gourmet притежават и допълнителни степени, за да променят грубостта на меленето. Този механизъм има машинно рязан, закален корпус от прецизна въглеродна стомана. Въглеродната стомана има повърхностно покритие за антикорозионна защита, по-стабилна производителност и увеличена продължителност на живота. Устройството с ултра-остър механизъм осигурява по-голяма устойчивост при мелене, а пружинният механизъм гарантира равномерно смилане на консистенцията. Използва се метална стъргалка, а не пластмасова, осигуряваща допълнителна здравина. Този механизъм няма да корозира по време на употреба и практически не се износва цял живот. Сол не може да се използва в мелница с механизъм от въглеродна стомана, тъй като това ще разруши механизма.

Cole & Mason Precision - Керамичен механизъм за мелнички за сол

Този механизъм е направен от бяла алуминиева керамика. Алуминиевата керамика, като диаманта, е сред най-трудните материали, познати на човека, с 60% по-силни от конвенционалните стеатитични керамични компоненти. Поради това смила каменната сол, създавайки максимален аромат, за да подобри вкуса вашата храна. Механизма Cole & Mason Precision е снабден с пружини за равномерно и регулиращо се смилане, като Gourmet разполага с допълнителни степени, за максимална точност на смилане по време и след готвене. Той има отворен дизайн на кухината за максимална производителност. Материалът е без износване и има антикорозионни свойства, които ви дават увереност, че солта няма да корозира механизма. Също така е устойчива на запушване, тъй като керамиката е нестатична.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Продукт : Комплект мелнички за сол и пипер Cole & Mason KEMPTON 130mm

Марка : Cole & Mason - England
Код на продукта : CM-H307398P
Цена : 56.00лв
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър